Schedule Educa VR360
Day: 20 | Room: ABENFISIO - Education in Physiotherapy Symposium
Time Title Speaker Type
08:00 - 08:30 Trajectory of Physical Therapy Training in Brazil: History and Perspectives Vera Rocha Conference 25-30min
08:30 - 09:00 Challenges in Physical Therapy Training Luciana Carrupt Machado Sogame Conference 25-30min
09:00 - 09:20 Current issues in health professional education (The role of social control in the training of physiotherapists) Francisca Rêgo Panel
09:20 - 09:40 Current issues in health professional education (The preceptor: who is this actor in the health education process?) Denise Herdy Panel
09:40 - 10:00 Current topics in the education of health professionals (Education and interprofessional practice - from theory to care practice) Stella Peccin Panel
10:00 - 11:00 Virtual Visitation at EXPO VR360 Fair (coffee Break) Exhibition
11:00 - 11:30 After all, what is Skills Education? Ana Maria Chagas Sette Câmara Conference 25-30min
11:30 - 12:00 Concept maps and inverted class: meaningful teaching and learning tools Rosangela Minardi Mitre Cotta Conference 25-30min
12:00 - 14:00 Virtual Visitation at EXPO VR360 Fair (lunch break) Exhibition
14:00 - 14:30 Simulation - Skills and Attitudes Teaching Strategy Laís Alves de Souza Bonilha Conference 25-30min
14:30 - 15:00 The use of ICF in the teaching of Clinical Physiotherapy Reasoning Renan Alves Resende Conference 25-30min
15:00 - 15:30 Clinical Exam Structured Objective - The OSCE in Physiotherapy Teaching Caio Duarte Neto Conference 25-30min
15:30 - 16:00 Technologies for health education Alfredo Pina Conference 25-30min
16:00 - 17:00 Virtual Visitation at EXPO VR360 Fair (coffee Break) Exhibition
17:00 - 17:30 Formative Evaluation and Feedback as a Learning Tool in Health Professionals' Training Marcos de Carvalho Borges Conference 25-30min
17:30 - 18:00 Innovation Project: Physioation - teaching-research-extension integration Fabiane Ferreira Conference 25-30min
18:00 - 18:30 Teaching-service-community integration: how to integrate different knowledge in the formation of new professionals Fernando Ferrari Conference 25-30min
18:30 - 19:00 Extension Curriculum Marcia Colamarco Conference 25-30min