Schedule Educa VR360
Day: 17 | Room: NeuroED - Neuroeducation & Neuroscience Symposium
Time Title Speaker Type
08:00 - 09:00 Contributions of Neuroscience in the Teaching-Learning Process Jô Furlan Conference 55-60min
09:00 - 09:20 Neuroscience in Teacher Training Marta Pires Relvas Panel
09:20 - 09:40 Neuroscience in Teacher Training Renato Marcos Endrizzi Sabbatini Panel
09:40 - 10:00 Neuroscience in Teacher Training Jô Furlan Panel
10:00 - 11:00 Virtual Visitation at EXPO VR360 Fair (coffee Break) Exhibition
11:00 - 12:00 The Importance of Emotions in the Learning Process Silvia Helena Cardoso Conference 55-60min
12:00 - 14:00 Virtual Visitation at EXPO VR360 Fair (lunch break) Exhibition
14:00 - 15:00 Brain - Behavior and Human Relations at School Rosana Alves Conference 55-60min
15:00 - 16:00 Neuroscience - Learning and Management José Meciano Filho - Nino Paixão Conference 55-60min
16:00 - 17:00 Virtual Visitation at EXPO VR360 Fair (coffee Break) Exhibition
17:00 - 17:20 Specific Learning Disorder Elena Zaidan Short Conference
17:20 - 17:40 Autistic Spectrum Disorder Juliana Maria Fragoso Certain Dreyfuss Short Conference
17:40 - 18:00 Attention Deficit Hyperactivity Disorder Mariella Ometto Scarparo Short Conference
18:00 - 19:00 Neuroeducation - The New Frontier Renato Marcos Endrizzi Sabbatini Conference 55-60min
19:00 - 20:00 Neuroscience and Brain Complexity in the Classroom - Awakening Potentials and Intelligence Marta Pires Relvas Conference 55-60min